Dolar 34,2924
Euro 37,2191
Altın 2.989,04
BİST 8.970,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER, “BİZİM YAPTIĞIMIZ HİZMETLER BİR NUMARA!”

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER, “BİZİM YAPTIĞIMIZ HİZMETLER BİR NUMARA!”
11 Ekim 2024 18:34
33

3. Van Tanıtım Günleri resmi açılış töreninde konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Esenyurt’ta önemli işler yapıyoruz. Bizim yaptığımız hizmetler bir numara” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Van Dernekler Federasyonu (VANFED) ve İstanbul Van Anadolu Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda organize edilen 3. Van Tanıtım Günleri resmi açılış töreni muhteşem bir törenle yapıldı. Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer “Esenyurt’ta önemli işler yapıyoruz. Bir kanaviçe örer gibi bir model uyguluyoruz. Bakkal hesabıyla sabah gelip dükkanı açıp, akşam kapatmıyoruz. Bu modelin ayakları var. O ayakların projeleri var. O projelerin ulaşacak hedefleri var ve onları o hedeflere ulaştıracak kadrolar var. Ama bir iddia ortaya koyuyoruz. İstanbul’da 39 belediye var. Evet buradan, bu meydandan ilan ediyorum. Bizim yaptığımız hizmetler bütün belediyelerin yapmış olduğu hizmetler silsilesinde 1 numara ve birinci. Bunu da sizin güveninize layık olabilmek için yapıyoruz” dedi.

“VAN İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNMAYA HAZIRIZ”

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen etkinlikte Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer “Doğu’nun incisi Van için el ele vermeye ve her türlü desteği sunmaya hazırız. Van’a gönül veren herkese ve misafirperverliği için Van Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Fatih Yağız’a teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER: CEMİLE CANBEY)

↓↓↓VİDEO HABER TIKLAYINIZ ↓↓↓

1x
2x
3x
4x
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.