Dolar 34,2924
Euro 37,2191
Altın 2.989,04
BİST 8.970,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

TÜMKİAD AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

TÜMKİAD AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
8 Ekim 2024 01:32
137

2017 yılında iş insanı Nihat Tanrıkulu ve arkadaşları tarafından kurulan TÜMKİAD Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği Yedi yıldır İş dünyasına Yeni yüzler ve genç isimler kazandırıyor. KOBİ’lerin öncü gücü olduklarını ve artık salonlara sığmadıklarını, Kürt, Türk, Laz ve Çerkez  ayrımı yapmadan 46’ın üstünde il başkanlığı 10 İlçe başkanlığı ve 5 bin üyesiyle dev bir kadrosuyla hız kesmeden yoluna devam ediyor.

TÜMKİAD DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Global bakış açısı ile üyelerine yurtdışı bağlantılar sağlayarak küresel anlamda katkı sunmayı vizyon edinen, ülkenin ortak değerlerine bağlı olarak Kısa zamanda tüm il ve ilçelerde örgütlenmeyi amaç edinen TÜMKİAD kısa zamanda faaliyet ve etkinlikleri ile dikkat çekmeye başladı.

TANRIKULU YATIRMLARIN MÜJDESİNİ VERDİ

Dün akşam İstanbul Küçükçekmece’deki Elite World Grand Otel’de düzenlenen TÜMKİAD İl ve İlçe Başkanları, Mimarlar, Avukatlar,  Mali müşavirler, gazeteciler, İş insanları, İş kadınları, Türkiye’nin önde gelen Sanayicileri ve İş dünyasından yüzlerce ismin katıldığı programda konuşan TÜMKİAD Genel Başkan Nihat Tanrıkulu yaptığı konuşmada Bazı yatırımların müjdesinin vererek muhteşem bir organizasyona daha imza attı.

YENİ KATILIMCILARA MAZBATALARI VERİLDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Ardından Tanıtım filmi ile başlayan toplantıya yaklaşık 320 iş insanın katıldı. Programda sırasıyla kendilerini tanıtan yeni katılımcılar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Mazbataları Beyhan Öztamahkar, İnan Yılmaz ve Ömer Işık tarafından taktim edildi.

TARIKULU’NU ÖZAL’A BENZETEN ESKİ BAKAN AKARCALI. “HER ZAMAN TÜMTKİAD’IN YANINDA OLACAĞIM”DEDİ

Toplantıya katılan Sağlık ve Turizm eski Bakanı Bülent Akarcalı, “TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’nu projeleri ve yeteneğini ile 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a benzetiyorum. Nihat kardeşim ikinci Özal olacak inşallah.  TÜMKİAD Türkiye’nin kalkınmasına önemli bir rol model olacak. Bu nedenle TÜMKİAD’ın her zaman yanında olacağım” dedi. 

KULAT; TÜMKİAD HİKAYESİ GİDEREK BÜYÜYÜCEK

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, İse konuşmasında, “2017 yılında kurulan TÜMKİAD’n bu kadar büyüyüp Türkiye’nin en büyük STK’sı olacağı kararlı onurlu bir mücadelenin sonucunda olmuştur. TÜMKİAD, STK alanındaki boşluğu doldurmada en büyük kuruluşlardan biridir. TÜMKİAD sistemli ve devamlı faaliyetleriyle birlikte dünyanın sayılı ticaret odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası’na büyük bir hareketlilik getirmiştir” diyerek sözlerini noktaladı.

TÜMKİAD GENEL BAŞKAN NİHAT TANRIKULU; GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Bugüne kadar 46 ilde teşkilatlanmayı tamamladıklarını, 10 İlçe başkanlığını atadıklarını belirten TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Hiçbir zaman dosya takipçisi olmayacağız, sadece ülkemizin kalkılması için gece gündüz çalışacağız. her geçen gün üye sayımızı artırarak Ülkemizin en güçlü bir STK’sı olması için yolumuzu hızlı adımlarla devam ediyoruz” dedi.  

YENİ ÜYELERİNİN ROZET’LERİNİ GÜNGÖR TAKTI

Konuşmaların ardında yeni üyeler Gökhan Yılmaz, Koray Aydeniz, Erkan Durmaz, Erkan Koç, Mehmet Halim Yılmaz, Seyfettin Uslu, Abdullah Erol, Muhammed Ömer Tekeş, Mehmet Nedim Genç, Hüseyin Ayyıldız, Gökhan Öztürk, Cevdet Cereyan, Zafer Karakulak’ın rozetlerini TÜMKİAD Teşkilat Başkanı Murat Güngör tarafından rozetleri takıldı. 

TÜMKİAD’IN YENİ İLÇE BAŞKANLARININ MAZBATALARI VERİLDİ 

TÜMKİAD’ın yeni atanan İlçe başkanlarından Şişli İlçe Başkanı Sinem Yavuz, Pendik İlçe Başkanı Kenan Çağlar, Bağcılar İlçe Başkanı Tevhit Çarıkçıoğlu, Çerkezköy İlçe Başkanı Yasin Keleş, Kartal İlçe Başkanı Anıl Öztamahkar, Sarıyer İlçe Başkanı Ersin Akdeniz, Maltepe İlçe Başkanı Aytuğ Dikbaşer ve Sancaktepe Başkanı Yücel Işık’a Mazbataları verildikten sonra  hatıra fotoğrafı çekildi ve program sona erdi.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir 23 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir
Bir 20 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi, aydınlatma ve yazı görseli olabilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.