Dolar 34,0213
Euro 38,0594
Altın 2.833,01
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

GENÇ DOKTORLAR FEYZA İLE CEM EVLENDİ

GENÇ DOKTORLAR FEYZA İLE CEM EVLENDİ
16 Eylül 2024 01:17
356

Okul yıllarında tanışan ve bu arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Genç Doktorlar, Dr. Feyza Kayaduman ile Dr. Cem Küçükyılmaz muhteşem bir düğün töreni ile evlendi. Vahit Kayaduman ve Zehra Kayaduman çiftinin biricik kızları Dr. Feyza Kayaduman, Hasan Küçükyılmaz ve Hürriyet Küçükyılmaz çiftinin yakışıklı  oğlu Dr. Cem Küçükyılmaz görkemli bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.  

Malatyanın sevilen ve tanınmış Ailelerinden Kayaduman Ailesinin biricik kızları Feyza Kayaduman, Sivas’ın ileri gelen ailelerinden Küçükyılmaz ailesinin yakışıklı oğulları Cem Küçükyılmaz çifti dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.

BİR ÖMÜR BOYU BİRLİKTELİK İÇİN “EVET” DEDİLER

Nikah memuru, Şahitler huzurundan nikah töreninde çiftlerden “EVET” onayını aldıktan sonra evlilik cüzdanlarını imzaladı. Genç çiftler düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için ‘evet’ diyerek imza attıktan sonra İlk danslarını birikte gerçekleştirdiler. Daha sonra gelin ile damada diğer misafir çiftlerde danslarıyla eşlik edip bu güzel ve özel günün tadını çıkardılar.

GELİN HANIMLA DAMAT BEYİ TEBRİK ETTİLER

Genç çiftlerin bu mutlu gününden özellikle takı töreni esnasında Düğün Törenine katılım sağlayan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. Düğün töreni takı merasiminin ardından müzik eğlence ile devam etti.

SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI

Kayaduman ve Küçükyılmaz ailesi, misafirlerini kapıda karşılayıp masalarına kadar eşlik ettiler. Kumburgaz Özel eğitim merkezi komutanlığı tesisleri Havuz başı açık alanda gerçekleşen Genç doktorların düğün törenine, Bürokrat, iş ve siyaset dünyasından seçkin davetli topluluğu katıldı.  

KAYADUMAN VE KÜÇKYILMAZ AİLELERİ KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Program boyunca davetlilerle özel ilgilenen Kayaduman ve Küçükyılmaz Aileleri: “ Kızımız ve oğlumuzun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayıp, mutluluğumuza  ortak olan bütün akrabalarımıza  dostlarımıza  teşekkür ediyoruz” dediler.

DOKTOR MESLEKTAŞLARI GENÇ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Damadı ve gelini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan doktor arkadaşları Feyza ve Cem çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek “Vatanımıza Milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyoruz” dediler.

GELİN İLE DAMAT KONUKLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiklerini belirten Dr. Feyza Kayaduman ve Dr. Cem Küçükyılmaz ‘En mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.”dediler.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir 5 kişi, aydınlatma, kürsü ve düğün görseli olabilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.