Dolar 34,0213
Euro 38,0594
Altın 2.833,01
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. AHMET ÖZER MÜJDELİ HABERLER VERDİ

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. AHMET ÖZER MÜJDELİ HABERLER VERDİ
12 Eylül 2024 21:00
46

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil ederek iki altın madalya ile Türkiye’ye dönen Milli sporcu Umut Ünlü’yü makamında ağırladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, makamında yaptığı Basın toplantısında Esenyurt’a yapılacak yeni spor tesislerinin müjdesinide verdi.

BAŞKAN ÖZER, BAŞARISINDAN DOLAYI UMUT ÜNLÜ’YÜ TEBRİK ETTİ

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil ederek iki altın madalya ile ülkesine dönen Umut Ünlü’yü makamında ağırlayarak tebrik etti. Başarısından dolayı Ünlü’ye plaket ve çiçek takdim eden Başkan Özer, Düzenlediği Basın toplantısında Esenyurt’a yapılacak yeni spor tesislerinin müjdesini vererek; “2027 yılında Avrupa Oyunları’nı hep birlikte İstanbul’da gerçekleştirmeyi umuyoruz. Sporcularımızın bu büyük organizasyona iyi hazırlanmalarını ve bizleri gururlandırmalarını bekliyoruz” dedi.

MİLLİ SPORCU UMUT ÜNLÜ İKİ ALTIN MADALYA KAZANDI

Esenyurtlu milli sporcu Umut Ünlü, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atarak iki altın madalya birden kazandı. “Erkekler 200 Metre Serbest Yüzme” ve “Erkekler 50 Metre Serbest Yüzme” yarışlarında Türkiye’yi temsil eden Ünlü, aynı organizasyonda iki altın madalya kazanan ilk sporcu unvanına da sahip oldu.

BAŞKAN ÖZER, AMATÖR VE PROFESYONEL SPOR KULÜPLERİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Esenyurt’u sporun başkenti yapmak için özveri ile çalışıyoruz, diyen Başkan Özer; “İlçemizde bulunan amatör ve profesyonel sporcularımıza desteklerimizi ise ara vermeden sürdürüyoruz. Kısa zaman içerisinde ilçemize kazandıracağımız spor tesislerimizle büyük bir ihtiyacı da karşılamış olacağız. Umut’un tüm sporculara örnek olması gerektiğini temenni ederek başarısından dolayı sevgili Umut’u tebrik ediyorum” dedi.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI PORF. DR. AHMET ÖZER MÜJDELİ HABER VERDİ

Daha önce Paris’te İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte ‘İstanbul Evi’ projesini hayata geçirdiklerin hatırlatan Başkan Özer, “İnşallah 2027 yılında Avrupa Oyunları’nı hep birlikte İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Sporcularımızın bu büyük organizasyona hazırlanmalarını ve o gün geldiğinde bizi gururlandırmalarını bekliyoruz. Yakında, ilk etabını tamamladığımız 100 bin metrekarelik parkımızın açılışını yapacağız. İçinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve rekreasyon alanları bulunacak. Parkın ikinci etabıyla birlikte toplamda 200 bin metrekarelik bir yeşil vadi yaratmayı planlıyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak amatör sporcuları desteklemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ancak bazı tesisler daha önce farklı kurumlara devredilmiş. Örneğin, iki büyük stadyumumuz var; biri Gençlik ve Spor Bakanlığına, diğeri İstanbulspor’a devredilmiş. Bazı yüzme havuzlarımız ve spor alanlarımız da başka kurumların kontrolünde. Bunları inceliyoruz ve zamanla geri alacağız.

ÖZER; “BAZI YÜZME HAVUZLARIMIZI VE SPOR ALANLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ”

Özellikle Muhsin Yazıcıoğlu ve Gaziler Parkı’ndaki spor tesisleri yıllar önce kar yağışı nedeniyle çökmüştü. İBB ile birlikte bu tesisleri yeniden ayağa kaldırıyoruz. Bu merkezlerin yeniden hizmete girmesiyle büyük bir ihtiyacı karşılamış olacağız.” Diyerek sözlerini noktaladı.Program Esenyurtlu milli sporcu Umut Ünlü ile çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir 12 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi ve aydınlatma görseli olabilir
Bir 10 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.