Dolar 34,2822
Euro 37,2128
Altın 2.980,73
BİST 9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

SANATÇI MEHMET ÖNDÜL OĞLU MERTCAN’I GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN İLE EVLENDİRDİ

SANATÇI MEHMET ÖNDÜL OĞLU MERTCAN’I GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN İLE EVLENDİRDİ
13 Ekim 2024 06:05
168

Türk Halk müziği sanatçısı Mehmet Öndül’ün oğlu Mertcan Öndül dün akşam Avcılar Mira Palas düğün sarayında dillere destan muhteşem bir düğün töreniyle Raperin Atış ile hayatını birleştirdi. Çiftin Nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer kıydı.
Sunuculuğunu Radyo ve Tv programcısı Hüseyin Tuncel’in yaptığı Avcılar Mira Palas düğün sarayında seçkin insanların katıldığı Muhteşem bir düğün töreniyle küçük oğlu Mertcan’ı evlendiren Türk Halk Müziği sanatçısı Mehmet Öndül’ün Mutluluğu gözlerden kaçmadı.

BABA MEHMET ÖNDÜL’ÜN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Sanatçı Mehmet Öndül, “Bundan daha büyük mutluluk olamaz. Allah’ıma milyonlarca şükürler olsun, bugün küçük Oğlum Mertcan’ıda evlendirdik. Bir Baba ile Anne için bu en büyük mutluluk bu olmalı bence. Allah onları mesut bahtiyar etsin. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu bizimle paylaşan dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. İnanınki bu kocaman salonu hınca hınç dolduran Belediye Başkanları, siyasetçiler, STK Temsilcileri, iş insanları, Basın mensupları, Sanatçı arkadaşlarım ve yakın dostlarımız bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum”. ifadelerini kullandı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜNE KİMLER KATILDI
İstanbul Milletvekili Seyithan issiz, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Abdullah Zeydan, Neslihan Şedal Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Başkanı Fatih Yağız, İstanbul Van Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Çiftçioğlu, Van Vakfı Başkanı Suat Narin, Federasyon ve Dernek Başkanlarının yanısıra, Sanatçılar Aydın Aydın, Celal Yarıcı, Yusuf Harputlu, Maral, İbrahim Bağış, Başak Kar, Burhan Topal, Benhur, ve Basın mensupları ile binlerce davetli katıldı.

HABER : FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir 8 kişi, takım elbise ve düğün görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi, aydınlatma, düğün ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi, aydınlatma, masa, kürsü ve yazı görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.
Bir bir veya daha fazla kişi ve takım elbise görseli olabilir
Bir 6 kişi, çiçek ve düğün görseli olabilir
Bir 8 kişi ve düğün görseli olabilir
Bir 10 kişi, düğün ve yazı görseli olabilir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.