Dolar 34,0534
Euro 38,0712
Altın 2.826,83
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ESENLERLİ ANNELER DE ÇOCUKLARI DA ÇOK MUTLU

<strong>ESENLERLİ ANNELER DE ÇOCUKLARI DA ÇOK MUTLU</strong>
19 Eylül 2024 12:49
9

Esma Biltaci Anne Bebek Kütüphanesi, Esenlerli annelerin ve çocuklarının birlikte keyifli anlar yaşadığı, öğrenme ve eğlencenin bir araya geldiği bir buluşma noktası oluyor.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 0-3 yaş aralığındaki çocuklar ve annelerinin birlikte kaliteli zaman geçirebilmeleri için Esma Biltaci Anne Bebek Kütüphanesi’ni hayata geçirdi. Güvenli ve yüksek donanımlı bu merkezde anneler, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarının gelişimini destekleyici aktivitelerle sağlıklı, özgüveni gelişmiş, yaratıcı ve problem çözebilen bireyler yetiştirme fırsatı buluyor.

Anneleri ve çocukları için her şeyin ayrıntılı olarak düşünüldüğü kütüphanede; “Montessori Oyuncaklar”, “Eğitici Kitaplar”, “Masal Saati”, “Dil Gelişimini Destekleyen Aktiviteler” gibi çeşitli seçenekler bulunuyor.

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN!

Esenlerli annelerin, çocuk gelişimi öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen bu keyifli etkinliklere katılması için, ‘Esenler Belediyesi Online İşlemler’ kısmından rezervasyon yapmaları gerekiyor. Keyifli ve verimli bir zaman geçirmek için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

1x
2x
3x
4x
5x
6x
7x
8x
9x
10x
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.