Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmeni Mahsun Kırmızıgül: Anadolu’nun tüm renkleri bu dizide!

Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmeni Mahsun Kırmızıgül: Anadolu’nun tüm renkleri bu dizide!
7 Eylül 2024 15:27
93

Mahsun Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı “Güzel Aşklar Diyarı” ile ilgili olarak “Büyüleyici mekanları ve atmosferi ile çok samimi ve çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruz.” dedi. Dizide Anadolu’nun her köşesinden bir iz olduğunu kaydeden Kırmızıgül, “Karadeniz’den, Ege’ye, oradan Güneydoğu’ya bağlanan ve İç Anadolu’da yaşayan, bu toprakların her köşesine dokunmuş bir ailenin aşkları ve insanları hikayemizin kahramanları.” diye konuştu.

2 BUÇUK YILLIK EMEK

Hazırlıkları iki buçuk yıl süren ve sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alan Güzel Aşklar Diyarı, yakında Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak. Oyuncu kadrosu, çekim mekanları ve çekim teknikleriyle ön plana çıkan dizinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstleniyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri daha çok Kapadokya yapılsa da Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalarda çekilen etkileyici görüntüler de dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirci ile buluşacak. Dizi, izleyiciye güçlü bir hikâyenin yanı sıra Anadolu’nun eşsiz güzelliği ile de görsel bir şölen yaşatacak.

GÜÇLÜ DİZİYE, GÜÇLÜ KADRO

Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, çok yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Mahsun Kırmızıgül 19 yıl sonra  halkla buluştu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.