Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

MALATYA PİDE, LAHMACUN VE TAVA SALONU YENİ İMAJI VE YENİ DEKORU İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

MALATYA PİDE, LAHMACUN VE TAVA SALONU YENİ İMAJI VE YENİ DEKORU İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI
29 Ağustos 2024 03:13
387

İstanbul Başakşehir 4. Etap’ta yıllardır müşterilerine  muhteşem lezzetler sunan Malatyanın gülen yüzü Bülent Barman, 1996 yılından bu yana Malatya’nın eşsiz lezzetlerini İstanbul’da hemşerilerine tattırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay meydana gelen yangın sonucu büyük hasar gören işletme, yepyeni dekorasyonu ve modern imajıyla müşterilerini ağırlamaya başladı. Malatyalıların İstanbul’daki Buluşma noktası olarak bilinen Malatya Pide, Lahmacun ve Tava Fırını, geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu büyük hasar görmüştü. Çıkan yakın sonrası işletme sahibi Bülent Barman ve ekibi bir ay gibi kısa bir sürede işletmesini göz alıcı dekorasyonu ve yeni imajıyla müşterilerine yeniden merhaba dedi.

BÜLENT BARMAN VE OĞLU FATİH BARMAN BASIN MENSUPLARI İLE TEK TEK İLGİLENDİ

Malatya Pide, Lahmacun ve Tava salonu sahibi Bülent Barman, Bölgedeki medya mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek, mekanın yeni yüzünü ve yeni konseptini tanıttı. Basın mensuplarına verdiği destek ve değerle tanınan Bülent Barman ve Oğlu Fatih Barman kahvaltı programına katılan tüm konukları kapıda karşıladı ve misafirlerle tek tek ilgilendi.

Barman, Kahvaltıdaki konuşmasında,  yaşadığı zorlu süreci ve büyük bir özveriyle işletmeyi yeniden hayata geçirmenin mutluluğunu medya mensuparı ile paylaştı.

Sabah Kahvaltısında Medya mensupları ile bir araya gelen Bülent Barman, “ Malatya’nın değişik lezzetlerini İstanbul Başakşehir’de bir araya topladık. Fırında çalışan Tüm ustalarımız Malatya’dan geldi ve Yöresel lezzetlerde kendini geliştirmiş, tanınan kişilerdir. Bu lezzetleri İstanbul halkı ile buluşturduk ve herkesin gelip bu lezzetleri tatmasını bekliyoruz” dedi.

BÜLENT BARMAN MEDYA MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı sonrası Medya mensupları ile hasbihal eden Bülent Barman, “Öncelikle huzurlarınızda sizleri ve bizleri bir araya getirerek buluşturan Gazeteci Faik Bozdağ kardeşime teşekkür etmek istiyorum.  Ayrıca bölgemizde faaliyet gösteren kamuoyunun doğru bir şekilde aydınlanmasını sağlayan siz basınımıza büyük görevler düştüğünü ve bu maksatla kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Bugüne kadar gösterilen başarılı çalışmalarından dolayı tüm basın mensuplarını tebrik ediyor bugünkü kahvaltı programımıza katılan tüm medya mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 KAHVALTI PROGRAMINA KİMLER KATILDI

Düzenlenen Kahvaltı programına Radyo Ekin, Turgut Ersekman,  Radyo TV program yapımcısı İmparator, Sultangazi Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Haydar Sürgeç, Mercek TV sahibi  ve İHA Bölge muhabiri Hasan Tik, İstanbul’un Sesi radyosu Ersin Koçbuğ, Radyo 44 yönetim Kurulu Başkanı Şahin Beyhan, Star Artı FM Nazan Pakgöz, Er Ajans yönetim kurulu başkanı Cemal Kızmazer, Akbaba Haber Ajansı yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbaba ve Akbaba Haber Ajansi koordinatörü Çiğdem Akçil katıldı.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.