Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri – Edental

Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri – Edental
20 Ağustos 2024 14:12
67

Diş hekimliği öğrencileri malzemeleri, eğitim sürecinde büyük bir fark yaratır. Edental diş deposu, diş hekimliği eğitiminde kullanılan preklinik ve klinik malzemeleri öğrenciler için tek bir çatı altında sunarak, onların başarıya ulaşmalarını destekler. Masaüstü mikromotorlar, fantom çeneler, sıcak ve soğuk akrilikler gibi birçok ürün, eğitim süreciniz boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özenle seçilmiştir.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Kalite

Edental, geniş ürün yelpazesi ile öğrencilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefler. Kaliteli ve dayanıklı malzemeler, eğitim sürecinizde sizlere en iyi performansı sunar. WH, Kavo, Fuji gibi dünya çapında tanınmış markalarla çalışarak, öğrencilerin güvenle kullanabileceği ürünler sunuyoruz. Ayrıca, toplu alımlarda sunduğumuz özel indirimler ve kredi kartına taksit imkanı ile bütçenizi zorlamadan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Edental, diş hekimliği öğrencilerinin en güvenilir çözüm ortağı olarak yanınızda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.