Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

MEBS Teknoloji 15. Yılını Kutluyor!

MEBS Teknoloji 15. Yılını Kutluyor!
29 Temmuz 2024 14:21
61

2009 yılında, Engin KOYUNCU tarafından kurulan MEBS Teknoloji Elektronik Enerji San. Tic. Ltd. Şti. bu yıl kuruluşunun 15. Yılını kutluyor.

Ankara merkezli olarak faaliyetlerine başlayan MEBS Teknoloji; Savunma Sistemleri, Operasyon Malzemeleri, Arama Kurtarma Ekipmanları, Elektronik Güvenlik Sistemleri alanlarında 15 yıldır Kamu Kurumları, Askeri Birlikler, Emniyet Birimleri, Üniversiteler, Hastaneler, Okullar, Cezaevleri ile Özel Sektör firmalarına hizmet vermektedir.

15 yıllık faaliyet süresi içerisinde yurtdışı ve yurtiçinde alanında önde gelen birçok üretici firmanın yetkili temsilciliğini yapan firma, ülkemizin en güzide kurumlarına ürettiği projeleri ve tamamladığı taahhütleri ile gün geçtikçe daha da fazla tecrübe kazanarak yoluna devam etti.

2010 yılında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki özel operasyon birimleri ihtiyaçları için, Türkiye Distribütörü olduğu Amerika firması ITI Instrument Technology Co. Şirketinin Fiber Scope görüntüleme sistemlerinin ordu envanterine kazandırılmasını sağlayan büyük projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayatına devam eden MEBS Teknoloji, yine temsilcisi olduğu arama kurtarma ekipmanlarını Askeri arama kurtarma ve operasyon birimleri ile AFAD birimlerine dahil eden sürece partnerlik yapmıştır.

Yine savunma teknolojileri alanında dünyanın öncü üreticilerinden İngiltere merkezli SCANNA Msc. firmasının patlayıcı tespit sistemleri, bomba koklama teçhizatları gibi ürünlerinin satış yetkisini alan MEBS Teknoloji savunma teknolojilerinin uluslararası öncüleri ile partnerlik ve proje geliştirmelere devam etmiştir.

Diğer bir yandan da Elektronik Güvenlik ve Bilişim (IT) Sistemleri kapsamında taahhütlerini gerçekleştirdiği Kamera, Kartlı-Şifreli Geçiş ve Geçiş Kontrol Sistemleri, Biyometrik Sistemler, Turnike Sistemleri, Otopark ve Araç Otomasyonları, Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri, X-Ray Cihazları ve Metal Dedektörleri entegrasyonları ve taahhütleri işlerine devam eden şirket, kendi bünyesinde geliştirdiği Geçiş Kontrol Sistemi Yazılımları ve Personel Devam Kontrol Yazılımlarını da portföyüne dahil etmiştir.

Tüm dünyada gelişen teknolojinin ulaşım dalına dahil edilmesi için projeler geliştiren MEBS Teknoloji bir yandan da çevre duyarlılığı bilinci ile teknolojinin daha verimli kullanılabilmesi aynı zamanda da çevresel etkilerin azaltılması için Paylaşımlı Ulaşım Sistemleri, Mobilite alanında yeni projeler üretme fikrine giren MEBS Teknoloji gerekli tüm altyapısını tamamlayarak Bisiklet, Akıllı Bisiklet, Scotter gibi araçların ulaşım sorunlarının çözümünde katkı sağlaması amacıyla UNIBİKE Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemleri ile ortak projeler üretmeye başlamıştır. Unibike/Paytack Paylaşımlı Ulaşım Sistemleri olarak proje geliştirmeleri devam etmektedir.

Önümüzdeki süreçte de tüm bu faaliyet alanlarına uzman kadrosu ile tam yol ileri bir şekilde devam etmektedir.

Nice 15. Yıllara, Nice 100. Yıllara . . .

MEBS Teknoloji Referanslarından Bazıları;

Millî Eğitim Bakanlığı

Enerji Bakanlığı

Savunma Sanayi Müsteşarlığı

AFAD

Ümraniye Cezaevi

Erzincan İl Özel İdaresi

Şırnak İl Özel İdaresi

Kütahya Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü

Rize Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü

TEİAŞ Genel Müdürlüğü

Türk Telekom Gelen Müdürlüğü

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Çankaya Belediyesi

ASKİ Genel Müdürlüğü

İstanbul Üniversitesi

Hacettepe Üniversitesi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Atılım Üniversitesi

Mustafa Kemal Üniversitesi

Millî Savunma Bakanlığı, Bağlı Arşiv Komutanlığı

Genelkurmay Başkanlığı, Bağlı Birlikleri

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Bağlı Birlikleri

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Bağlı Birlikleri

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Bağlı Birlikleri

Jandarma Genel Komutanlığı, Bağlı Birimleri

Emniyet Genel Müdürlüğü

  1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı
  2. Zırhlı Tugay Komutanlığı
  3. Ana Jet Üs Komutanlığı

MSB Erzurum Tedarik Merkez Komutanlığı

PEKOM Polis Eğitim Merkezi

TSK Elele Vakfı

Engin KOYUNCU Kimdir?

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.