Dolar 34,2925
Euro 37,2233
Altın 2.990,34
BİST 8.954,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

MALATYA YEŞİLYURT SPOR’DA ADNAN ÇOBAN DEVRİ BAŞLADI

MALATYA YEŞİLYURT SPOR’DA ADNAN ÇOBAN DEVRİ BAŞLADI
29 Temmuz 2024 18:15
540

İstanbul Avcılar’da Malatyalılar tarafından oldukça sevilen Başarılı iş insanı Adnan Çoban rüzgarı Malatya Yeşilyurtspor’da esmeye devam ediyor.
Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Adnan Çoban, Malatya ve Yeşilyurt’u Bölgesel Amatör Futbol Liginde layıkıyla temsil edecek bir kadro kuracaklarını ifade ederken, 2024-2025 futbol sezonunda Malatya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Malatya Yeşilyurtspor, 16 yıllık üst düzey futbolculuk kariyerinde birçok Süper Lig takımının formasını giyen Malatyalı genç teknik adam Osman Fırat il istişarelerden bulunarak 2024-2025 futbol sezonu
hazırlıklarına başladılar.

TRANSFER ÇALIŞMAARNA HIZLI BAŞLADI
Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimi, Teknik Direktör Osman Fırat’ın raporu doğrultusunda Akşehirspor’dan stoper Hakan Saldırboyu ile Ankara TKİ’den ortasaha oyuncusu Hüseyin Değer ile tüm konularda anlaşmaya vardı.
İç ve dış transfer çalışmalarını planlı ve sistemli bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Adnan Çoban, takımı hedefe taşıyacak bir kadro kurmak için ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti. “ Eylül Ayında başlayacak olan yeni sezon öncesinde iddialı ve güçlü bir kadro kurmak için teknik heyetimizin talebi doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

BAŞKAN ÇOBAN; GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Malatya ve Yeşilyurt’u en iyi şekilde temsil edecek, alacağı güzel sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu edecek bir kadro oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geçen sezonlarda şampiyonluk heyecanını yaşamış, kariyeri yüksek, takımın yükünü çekecek futbolcuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Osman Fırat Hocamızın bize sunduğu transfer raporunda isimleri yer alan stoper Hakan Saldırboyu ve ortasaha oyuncusu Hüseyin Değer ile her türlü konuda anlaşmaya varıp resmi sözleşmeyi imzaladık, hayırlı uğurlu olsun.İç ve dış transferde doğru adımlar atmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu.

DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATMIŞTI

Daha önce görev yaptığı Yeni Malatyaspor’u asbaşkan olarak Süper Lige taşıyan Çoban kulübün son yapılan kongresinde başkanlığa seçildi. Yeni Malatyaspor’un efsanesi yeni sezonda Yeşilyurt Belediyespor başkanlığına seçilirken Çoban’ın yeniden yapılanmaya giderek altyapıya daha fazla yatırım yapacağı, gençleri öne çıkaracağı kaydedildi. Çoban 5 sezon da Avcılar Cihangirspor’da kulüp başkanlığı yapmıştı.

İŞTE MALATYA YEŞİLYURTSPOR KULÜBÜ YÖNETİM LİSTESİ

Başkan : Adnan Çoban ( iş adamı )
Başkan Yardımcısı Mehmet Daşçılar ( Sağlık sektöründe yönetici )
Başkan Yardımcısı : Ramazan Yükse l ( iş adamı )
Genel sekreter: Ali Karadoğan ( Iş adamı )
Futbol şube sorumlusu : Avukat Özgür Yüksek
Mali işler sorumlusu : Osman Çoban ( iş adamı )
Başkan yardımcısı: Mustafa Keskinkılıç ( iş adamı )
Yönetim kurulu üyesi : Ömer Ârslan Bozkurt
Yönetim kurulu üyesi : Mesut Arkın
Yönetim kurulu Üyesi : Abdullah Kınacı. ( esnaf )

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.