Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Engin KOYUNCU Kimdir?

Engin KOYUNCU Kimdir?
29 Temmuz 2024 14:22
100

1982, Ankara doğumlu İş İnsanı olan Engin KOYUNCU eğitimini Isparta, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Uzun yıllar Savunma Teknolojileri ve Elektronik, Elektronik Güvenlik Sistemleri alanlarında faaliyet gösteren firmalarda üretici ve kamu yüklenicisi firmalarda; İhale ve Satış Yöneticilikleri yapan Engin KOYUNCU, 2009 Yılında yine Kamu ihtiyaçları için teknoloji projeleri üretmek ve yönetmek üzere Savunma Sanayi Teknolojileri ile Elektronik-Biyometrik Güvenlik Sistemleri ve Yazılımları Taahhütlerini yürüten MEBS Teknoloji Elektronik Enerji San. Tic. Ltd. Şti.ni kurmuştur.

Yaklaşık 15 Yıldır MEBS Teknoloji firmasının Genel Müdürlük görevini yerine getiren Engin KOYUNCU; Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Bakanlıklar, Üniversiteler, Cezaevleri, Okullar, Finans Kuruluşları gibi ülkemizin en güzide kurumları ile gerçekleştirdiği önemli projelerle her geçen gün tecrübesini kat be kat artırarak sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Engin KOYUNCU ayrıca İdareci ve Bürokratlar Derneği üyesi ve İstismar Potansiyelinde Hayvan Kadın Çocuk Hakları Koruma Derneği kurucusudur.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.